پایگاه بسیج ذوالفقار روستای بناب
فعالیت های پایگاه ذوالفقار روستای بناب

به گزارش خبرنگار سیاسی ذوالفقار به نقل از  خبرگزاری فارس، عزت‌الله ضرغامی عضو شورای عالی انقلاب فرهنگی در دانشگاه حقوق و علوم سیاسی دانشگاه تهران به بررسی وقایع فتنه در سال 88 پرداخت و گفت: امروز مسئله فتنه و قبح آن برای همگان روشن شده است و وقایع سوریه، مصر و لیبی نشان داد که اگر فتنه ادامه پیدا می‌کرد چه بر سر کشور ما می‌آمد و چه بر سر خون شهدا و پیشگامی انقلاب پیش می‌آمد.
رئیس سابق سازمان صدا و سیما به مظلومیت رهبر معظم انقلاب در دوران فتنه اشاره کرد و گفت: رهبر معظم انقلاب حتی در آن زمان و پس از وقایع ایجاد شده اعلام نظر شورای نگهبان را با توجه به حکم حکومتی عقب انداختند و با نمایندگان نامزدها صحبت کردند که به صبر انقلابی و بصیرت رهبر معظم انقلاب پی می‌بریم.
ضرغامی فتنه را شبیه گردوغبار توصیف کرد و گفت: این گردوغبار وقتی بلند می‌شود حق و باطل را با یکدیگر در هم می‌آمیزد؛ یک زمان دشمن مشخص است ولی زمانی که فتنه شکل می‌گیرد کار سخت‌تر می‌شود.
وی ادامه داد: در فتنه 88 خواص نقش مهمی داشتند البته سال‌ها قبل از آن مقام معظم رهبری فرمایشاتی را به خواص ارائه کرده بودند.
رئیس سابق سازمان صدا و سیما خاطرنشان کرد: در فتنه، حق و باطل قاطی می‌شود و گرد و غبار صورت گرفته و خواص راه را گم می‌کنند که باید به آگاهی در اینباره پرداخت.
ضرغامی به توصیه رهبر معظم انقلاب در آن زمان اشاره کرد و گفت: ایشان به بنده توصیه کردند تلاش کنید این جمعیت که به خیابان‌ها آمده‌اند و توسط رسانه‌های بیگانه همان 13 میلیون رأی داده به طرف مقابل نشان داده می‌شود به گونه‌ای نمایان شود که درست بازگو شود؛ چرا که همه آن 13 میلیون رأی دهنده فتنه‌گر نبودند.
ضرغامی در ادامه تصریح کرد: این رویکرد توسط رهبر معظم انقلاب به معنای داشتن بصیرت است و ایشان در تمامی طول این سال‌ها بصیرت واقعی را نشان دادند.
وی اضافه کرد: در فتنه فقط باید به امام و رهبر جامعه نگاه کرد.
رئیس سابق سازمان صدا و سیما، به عملکرد برخی خواص در دوران فتنه اشاره کرد و گفت: برخی از آنها وقتی زمان جلوتر رفت فاصله گرفتند و با آنکه سختشان بود هم از آن باطل جدا شدند.
ضرغامی تصریح کرد: فتنه خاصیت خطرناکی دارد چرا که آنهایی که گرفتار می‌شوند وقتی می‌خواهند برگردند به راحتی نمی‌توانند.
وی در ادامه گفت: در آن دوران بارها با آقای ناطق نوری صحبت کردم. بعد از حوادث گفت‌وگویی با ایشان داشتم و نگران بودم که مراسم ایشان را برخی به هم بزنند ولی می‌گفتم که نگران نباشند و به احیاها بروند؛ به وی گفتم رسانه ملی افتخارش این است که جریان‌های نظام همانند وی حرف بزنند؛ اما چند سال طول کشید تا وی یک مقدار روشن‌تر شد.
رئیس سابق رسانه ملی خاطرنشان کرد: آقای ناطق 25 بهمن توانست بیاید و راجع به فتنه و علیه آن حرف بزند. فتنه 24 خرداد شروع شد اما تا 25 بهمن طول کشید تا آقای ناطق نوری حرف زد.
ضرغامی خاطرنشان کرد: بعد از آن دوران که در 22 بهمن برخی طرح بر هم زدن راهپیمایی را داشتند و نتوانستند آن را انجام دهند این فضاحت و حقارت پیاده‌نظام دشمن برای خواصی همچون وی روشن شد.
ضرغامی اضافه کرد: در آن روزها به آقای ناطق نوری زنگ زدم و گفتم من می‌دانم شما از جاهایی ناراحت هستید اما به تعبیر من شاید آخرین فرصت برای شما است چرا که شما همراه نظام بوده‌اید و درس ولایت فقیه داده‌اید و ما پیش از انقلاب پای منبرهای شما بوده‌ایم.
وی ادامه داد: بعد از این ماجرا بود که آقای ناطق نوری مصاحبه‌ای انجام داد و فتنه را محکوم و پس از آن نیز از من تشکر کرد.
رئیس سابق سازمان صدا و سیما خاطر نشان کرد: این ویژگی فتنه است که حق و باطل را در هم می‌ریزد و گردوغبار ایجاد می‌کند.
ضرغامی درباره عملکرد موسوی و کروبی نیز گفت: بین موسوی و کروبی هم تفاوت قائلم چرا که موسوی آگاهانه‌تر و کروبی نا آگاهانه در این راه قدم گذاشتند.
وی درباره خاتمی نیز گفت: با تمامی نقدی که به خاتمی وارد است اما وی گرفتار فتنه شد و اسیر دست موسوی گشت.
رئیس رسانه ملی یادآور شد: در آن دوران خاتمی نامزد انتخابات شد اما بعد از چند روز که موسوی نامزد انتخابات شد با ناراحتی و بسیار سرد استعفاء داد و کناره‌گیری کرد؛ موسوی خاتمی را هم بازی داد و خاتمی نتوانست از این فتنه بیرون آید.
ضرغامی تصریح کرد: من در دوران ریاست در سازمان صدا و سیما و در یک سالی که با خاتمی کار کردم هیچ مشکلی با وی نداشتم و حتی در پایان دوران ریاست جمهوری‌اش از وی تقدیر به عمل آمد؛ چرا که اعتقاد داشتم باید سرمایه‌های نظام حفظ شوند.
رئیس رسانه ملی درباره دیدار خصوصی‌اش با کروبی نیز گفت: به کروبی در آن دوران گفتم این خسارت‌ها که وارد می‌کنید دنباله‌روی موسوی است و وی به طور ناآگاهانه‌ای اعتقاد داشت که تقلب شده است.
رئیس سابق رسانه ملی تصریح کرد:‌ من از دوران ریاست مجلس کروبی با وی آشنایی داشتم و کروبی حتی نسبت به اعضای حزب مشارکت در مجلس موضع می‌گرفت و حتی از رسانه ملی بسیار حمایت می‌کرد اما دیدیم که در زمینه انتخابات دنباله‌روی موسوی شد.
وی در ادامه تصریح کرد: امروز بطلان فتنه برای همه روشن شده است و هر کس عقل داشته باشد آن را متوجه خواهد شد.
ضرغامی تصریح کرد:‌ حال برخی افراد که وابسته و فعال فتنه بوده‌اند بدون اینکه عذرخواهی داشته باشند مدعی هستند که باید در کشور مدیریت کلان بگیرند که حتماً این رفتارشان درست نیست چرا که اگر انصاف داشته باشند نباید خود را در معرض این مسئولیت‌ها قرار دهند.
رئیس سابق رسانه ملی با بیان اینکه وقتی دوره‌ای به پایان می‌رسد بسیاری جریان‌ها روشن می‌شود، گفت:‌ پس از گذشت سال‌ها از فتنه ماجرا کاملاً روشن شده است و همه می‌فهمند که چه فتنه‌ای رخ داد.
ضرغامی به گفت‌وگوی خود با موسوی هم در آن دوران اشاره کرد و گفت: موسوی در آن زمان تقاضای حضور در رسانه ملی و خواندن بیانیه را داشت اما من به او گفتم که بیاید و در حضور دو نفر به گفت‌وگو بپردازد؛ حتی فرد مورد نظر را نیز معرفی کردیم و گفتیم در خصوص صحبت‌هایی که داریم با آقای حداد عادل گفت‌وگو کنیم اما موسوی قبول نکرد.
ضرغامی تصریح کرد: موسوی تنها خواستار این بود که به صدا و سیما آمده و اعلامیه بخواند در صورتی که این کار قابل انجام نبود و ما خواستار گفت‌وگو در رسانه ملی بودیم که نیامدند؛ آنجا که باید پرتوافکنی شود فرار می‌کنند.
رئیس سابق رسانه ملی گفت: در تاریکی‌ها هرجا بصیرت و آگاهی می‌آید فتنه کنار می‌رود و امیدواریم جلسات این چنینی برای روشن شدن فتنه در دانشگاه‌ها برگزار شود و حتی همه افرادی که فکر می‌کنند نگاه متفاوتی دارند بیایند و حرف‌ها را بشنوند.
ضرغامی در ادامه خاطرنشان کرد: در فتنه برگشتن سخت است و اگر دیدیم بعضی‌ها خوب حرف نزدند، سکوت کردند و یا با اصرار ما آمده و یک جمله گفتند در فتنه گرفتار شده بودند و باید خودشان را تقویت کنند.




تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:پایگاه ذوالفقار, محسن خدمتیان, بناب,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

 

   به گزارش خبرنگار دفاعی ذوالفقار به نقل خبرگزاری فارس، سردار سرلشکر محمدعلی جعفری فرمانده کل سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در یازدهمین همایش سراسری فرماندهان قرارگاه سازندگی خاتم‌الانبیاء (ص) که صبح امروز برگزار شد، طی سخنانی اظهار داشت: خیلی‌ها فکر می‌کنند مخالفت با آمریکا، تنها بُعد انقلاب اسلامی است اگرچه این یکی از ابعاد اصلی انقلاب است اما انقلاب اسلامی جنبه‌های دیگری هم دارد و جهاد تنها مختص به جهاد سخت با دشمن نیست بلکه در همه عرصه‌ها ی دیگر نیز موضوعیت پیدا می‌کند.
وی با بیان اینکه در پیشبرد اهداف انقلاب، تنها مخالفت با آمریکا مطرح نیست، گفت: البته این امر (مبارزه با آمریکا) امروز به خوبی پیش می‌رود هرچند برخی می‌خواهند فتیله آن را پایین بکشند.
جعفری با بیان اینکه انقلاب جنبه‌های ارزشی و ایجابی نیز دارد، اظهار داشت: عمل خالص با روحیه جهادی یعنی وقتی کاری درست و حق است، بدون هیچ ملاحظه‌ای جز ملاحظه خدا آن را انجام دهیم که البته این کار سختی است.
فرمانده کل سپاه اظهار داشت: متاسفانه بسیاری از مدیران ما اسیر این ملاحظات هستند و حتی گاهی رئیس یک قوه در حالی که می‌داند یک کاری حق است، اما می‌گوید اگر آن را انجام دهم مردم به من رای نخواهند داد.
جعفری تصریح کرد: حتی نماینده مجلس نیز ملاحظه رای مردم را می‌کند که این یکی از بدبختی‌های نظام است که به جای کار برای خدا، برای مردم کار کنند.
وی تصریح کرد: عده‌ای برداشت متفاوتی از انقلاب دارند مثلا دوم خردادی‌ها شعار توقف انقلاب را سر می‌دادند و می‌گفتند هر روز نمی‌شود انقلاب کرد.
فرمانده کل سپاه افزود: حضرت آقا 20سال است با این دیدگاه انحرافی مبارزه می‌کنند و چفیه روی دوش ایشان نماد مبارزه با این تفکر انحرافی است که اسم اصلاحات روی آن گذاشتند، اما این اصلاحات مقابل انقلاب اسلامی است و خیلی از مسئولین نیز آن را قبول ندارند.
جعفری افزود: یکی از مصداق‌های مجاهدت و تلاش در راه خدا کارهای قرارگاه خاتم است. دوست و دشمن مخالف و موافق و خودی و غیرخودی اقرار دارند که کار قرارگاه از نظر کیفیت، سرعت و حجم خوب و رضایت‌بخش است که این جای تقدیر دارد.
وی ادامه داد:‌ ما باید در عرصه سازندگی و در همه ابعاد الگو باشیم. یکی از نیازهای شدید و بسیار جدی انقلاب اسلامی الگو شدن در کارهاست زیرا همه چشم‌ها امروز به ایران و جمهوری اسلامی دوخته شده است و آرمان‌های انقلاب اسلامی در حال گسترش در دنیاست که مهمترین بعد آن ظلم‌‌ستیزی است.
جعفری ادامه داد: پاسداری درست، کامل، به موقع و غیرمحافظه‌کارانه انتظار مقام معظم رهبری از ماست. سپاه باید از انقلاب اسلامی در حال پیشرفت محافظت کند که این خواست رهبری است و پاسداری به صورت غیرمحافظه‌کارانه باید در کار و مسئولیت هر کدام از ما مصداق پیدا کند.
وی ادامه داد: هر سازمانی که فکر کند در وضع مطلوب قرار دارد و دیگر نمی‌تواند بالاتر برود نقطه سقوط آن است که این را مبانی دینی ما نیز می‌گوید ولی در کتب مدیریت غربی مطرح می‌شود.
فرمانده کل سپاه، گفت:‌ سپاه و قرارگاه هدفشان عمق‌بخشی به نظام و اثبات کارآمدی نظام با کیفیت بالاست و انتظار از انجام هر کاری در سپاه این است که آن کار ارزشی باشد.
جعفری تأکید کرد: ما باید در سپاه الگو باشیم و اینکه بگوییم همه جا همینطور است و چون جامعه اینگونه است ما هم اینطور باشیم پاسداری نمی‌شود. از ویژگی‌های مدیریت جهادی سخت‌‌کوشی، پذیرش ریسک و خطر و داشتن دشمن و یا مخالف است. ترس از مخالفت در مدیریت جهادی مثل ترس از مرگ در مقابله با دشمن خارجی در جنگ است. صرف اینکه ما در سپاه هستیم و لباس سبز سپاه را می‌پوشیم جواب نمی‌دهد و کار و عملمان باید مصداق جهاد فی‌سبیل‌الله باشد.
وی ادامه داد: کشور نیاز اساسی به توسعه ارزش‌های دینی و روابط و کارها دارد و فرق قرارگاه با دیگر شرکت‌ها این است که ارزش‌‌ها را جایگزین ضدارزش‌ها کند.
جعفری در پایان گفت: 35 سال از انقلاب گذشته است، فرصتی نداریم و چشم ملت‌های دیگر به الگوسازی سپاه و انقلاب در عرصه‌های مختلف است و انتظار آقا و انقلاب از سپاه در عرصه سازندگی این است که الگو شود و  در جاهای دیگر توسعه پیدا کند.




تاریخ: سه شنبه 25 آذر 1393برچسب:پایگاه ذوالفقار, محسن خدمتیان, بناب,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

قاسم سلیمانی در سال ۱۳۳۵ در روستای کوهستانی و دورافتاده قنات ملک در استان کرمان به دنیا آمد.

وی در 12 سالگی، پس از پایان تحصیـلات دوره ابتدایی، زادگاه خود را ترک کرد و مشغول به کار بنایی در کرمان شد.

چندی بعد به عنوان پیمانکار در سازمان آب مشغول به کار شد و در همان سال‌ها نیز فعالیت‌های انقلابی خود را آغاز کرد.

وی پس از پیروزی انقلاب، به عضویت مجموعه «سپاه افتخاری» که به وسیله پدر شهید قاضی تاسیس شده بود، درآمد.

با شروع جنگ تحمیلی، وی راهی جبهه شد و کمی بعد، فرمانده بسیجی‌های هم‌ولایتی‌اش شد و سپس لشکری از همین بسیجی‌ها تشکیل داد و به لشکر ۴۱ ثارالله شهرت یافت.

وی در طول دوران دفاع مقدس، با لشکر تحت‌ امر خود در عملیات‌های زیادی از جمله، والفجر 8، کربلای 4، کربلای 5 و تک شلمچه حضور موثر داشت.

با پایان جنگ، لشکر 41 ثارالله به فرماندهی سردار سلیمانی به کرمان بازگشت و درگیر جنگ با اشراری شد که از مرزهای شرقی کشور هدایت می‌شدند.

وی در سال ۱۳۷6، از سوی حضرت آیت‌الله خامنه‌ای، فرماندهی کل قوا، به تهران فراخوانده و مسوولیت سپاه قدس به او سپرده شد.

قاسم سلیمانی پس از دوران دفاع مقدس تا زمانی که به سمت فرماندهی سپاه قدس منصوب شد، با باندهای قاچاق مواد مخدر در نزدیکی مرزهای ایران و افغانستان جنگید.

 

 




تاریخ: چهار شنبه 19 آذر 1393برچسب:,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

 


به گزارش ذوالفقار، خبرگزاری رویترز به نقل از یک گزارش سازمان ملل نوشت، ناظران آن سازمان «انتشار عکس‌های قاسم سلیمانی در عراق»، را احتمالا شاهدی بر حضور فرمانده نیروی قدس در عراق می‌دانند که در این صورت ناقض تحریم‌های بین‌المللی است. رویتر می‌نویسد: قاسم سلیمانی، فرمانده نیروهای قدس، شاخه برون‌مرزی سپاه‌پاسداران جمهوری اسلامی، از سال ۲۰۰۷میلادی در فهرست تحریم‌های شورای امنیت سازمان ملل متحد قرار گرفته است. آنچه علاوه بر انسداد دارایی، منع سفر بین‌المللی را نیز برای او همراه می‌آورد. به جز شورای امنیت سازمان ملل، وزارت خزانه‌داری ایالات متحده نیز آقای سلیمانی را به اتهام دست داشتن نیروهای قدس در خشونت‌های سوریه، تحریم کرده است.

این اظهارات در حالی است که شورای امنیت سازمان ملل و جبهه غربی مدعی دوستی با ملت عراق و سوریه هیچ کار موثری برای دفاع از مردم مظلوم و در معرض جنایت‌های تروریست‌ها در این دو کشور نکرد بلکه برخی اعضای شورای امنیت ارتباط کارفرمایی با تروریست‌ها دارند. در مقابل حضور سرلشگر سلیمانی در عراق موجب بسیج ظرفیت‌های مردمی علیه تروریست‌های داعش و شکست‌های سهمگین تروریست‌ها شد. احتمالا همین موضوع موجب خشم و ترس رژیم‌هایی‌ نظیر آمریکا و انگلیس شده است.

نشریه آمریکایی نیوزویک اخیرا در تیتر صفحه اول خود نوشت «او (سلیمانی) ابتدا با ما جنگید و اکنون در حال له کردن داعش است... سلیمانی مغز نظامی متفکر ایران در عراق است. فرمانده نیروی قدس سپاه پاسداران است که - به تایید بسیاری از نظامیان - فرماندهی عالی و دارای توان مدیریت راهبردی بالا است، اغلب در ماموریت‌های مخفیانه شرکت می‌کند. او در ماموریت جدید خود در برابر دوربین‌ها ظاهر شد و ماه سپتامبر گذشته در منطقه عملیاتی آمرلی در کنار عراقی‌ها عکس گرفت. عکسی که حامل پیامی آشکار برای غرب بود که تهران تمام و کمال در صحنه حضور دارد

 

در همین حال به گزارش آسوشیتدپرس ژنرال جیمزتری فرمانده ارشد عملیات ائتلاف آمریکا علیه داعش اعلام کرد: شبه نظامیان داعش ابتکار عمل را در عراق از دست داده و در موقعیت دفاعی قرار گرفته‌اند آنها اکنون امکان بسیار کمتری برای مانور دادن در خاک عراق دارند.




تاریخ: چهار شنبه 19 آذر 1393برچسب:,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

 

 

در این سرزمین، مردی می‏زیست که او را “صیاد” می‏‌نامیدند؛ نام و نشانی که شایسته فردی بود که با خوبی‏ ها و کمالاتش، دل‏ها را صید می‌‏کرد.

به گزارش  ذوالفقار بناب، صبح شنبه ۲۱ فروردین ۱۳۷۸، زمانی که او فرازهای آخر دعای عهد را زمزمه می کرد، مقابل خانه اش منافقی نشسته به انتظار، انتظاری از جنس انتظار ابن ملجم  اما این بار نه علی (ع) در محراب است، بلکه قرار است این بار مالک اشتر سیدعلی با تیغ خوارج انقلاب علوی به شهادت برسد.

اما به چه جرمی باید صیاد دل ها شهید شود؟ شاید هم به جرم فرماندهی ارتش علی درجنگ با معاویه!

صیاد، ساده و صمیمی ولی الگوی عزت و جوان‏ مردی بود. هنوز او را به خوبی نشناخته و جایگاه بلندش را درک نکرده بودیم که باخبر شدیم منافق درمانده‏ای خود را در لباس رفتگر شهرداری پنهان می‏کند تا هنگام خروج امیر دل‏ها از خانه، خون همیشه جوشان او را مقابل چشم فرزندش بر زمین بریزد.

مهاجم ناشناس در پوشش کارگر رفتگر به محض خروج شهید صیادشیرازی از منزل و در حال سوار شدن به اتومبیل خود، به وی نزدیک شد و تیمسار شیرازی وقتی متوجه آن مرد رفتگرنما شد،  منتظر ماند تا او خواسته اش را بیان کند. مرد مهاجم پاکتی را به دست صیاد شیرازی داد تا آن را بخواند و او در حال بازکردن پاکت بود که ناگهان مرد ناشناس با سلاحی که پنهان کرده بود وی را هدف چند گلوله از ناحیه سر، سینه و شکم قرار داد و از محل حادثه گریخت.

با گذشت زمان کوتاهی، گروهک تروریستی منافقین به طور رسمی و علنی بر گناه خویش اعتراف کرد و ریختن خون این انسان بزرگ را به گردن گرفت.

درماندگان منافق چنین پنداشتند که اگر یک نفر مانند صیاد از این جامعه جدا شود، جایی برای حضور خیالی آنان گشوده خواهد شد، ولی خواب و خیال خام آنها هنگامی برملا شد که با چشمان کورشان تماشا کردند محبوب و مراد دل صیاد، در مراسم تشییع سرباز وفادارش حاضر شد و مقابل چشم جهانیان، بوسه عشق را در کام جان صیاد، جاودان نمود.

صبح روز بعد از خاکسپاری، خانواده اش نماز صبح را خواندند و از آن طرف رفتند بهشت زهرا(س)، سر قبر صیاد، اما پیش از آنها کسی دیگر هم آمده بود و آن، پیر و مقتدایش امام خامنه ای بود. رهبری فرمودند: دلم برای صیادم تنگ شده، مدتی است ازش دور شده ام …

گزارش از سید مصطفی میرزاباقری

 

منبع: دانا




تاریخ: چهار شنبه 19 آذر 1393برچسب:ذوالفقار بناب,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

آغاز دادگاه رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی

جلسه رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی 15 آذر (شنبه) در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب آغاز شد.

 

 

به گزارش  پایگاه خبری ذوالفقار به نقل از خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، در ادامه رسیدگی به اتهامات مهدی هاشمی بیست‌ودومین جلسه رسیدگی به این پرونده شنبه – ۱۵ آذرماه – در شعبه ۲۸ دادگاه انقلاب به ریاست قاضی مقیسه برگزار شد.

بر اساس این گزارش جلسه قبلی دادگاه، دوشنبه – ۱۰ آذرماه – برگزار شده بود.

اخبار تکمیلی متعاقباً ارسال می‌شود.

 

انتهای پیام/




تاریخ: چهار شنبه 19 آذر 1393برچسب:ذوالفقار,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

اندیشه تکفیر از دیدگاه سلف صالح محکوم است/ ترویج وهابیت خواسته صهیونیسم است

  •  

شیخ بازماندگان با بیان اینکه ترویج وهابیت خواسته صهیونیسم است گفت: اندیشه تکفیر از دیدگاه سلف صالح و همه بزرگان و علما دین محکوم است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی ذوالفقار به نقل از هرمز، شیخ حسین بازماندگان، امام‌جمعه اهل‌سنت بندرپل با بیان اینکه بر همه علما و خطبا لازم است مخاطبین خود را از مکر و حیله تکفیر با خبر سازند و نظرات علما سلف در مورد تکفیر را تبیین کنند، اظهار کرد: خشونت و تکفیر، دیر یا زود دامان حامیان آنها را خواهد گرفت و به خودشان بازخواهد گشت.
وی با بیان اینکه پیشینه تکفیر به صدر اسلام بازمی‌گردد تصریح کرد: در صدر اسلام گروه‌هایی بودند که مسلمانان واقعی و راستین پیرو خط نبوت را کافر و خارج از دین می‌دانستند و این فکر مسموم توسط خوارج به وجود آمد که اگر مسلمانی مرتکب گناه کبیره بگردد از دنی خارج است و ریختن خون او از دیدگاه آنها مباح بود.
شیخ بازماندگان با بیان اینکه تفکر تکفیر در قرن دوازدهم به اوج خود رسید گفت: در این بازه زمانی آنها از واژه‌هایی مانند شرک و کفر به عنوان ابزار تعدی و تجاوز به جان ، مال و ناموس مسلمانان استفاده کردند.
وی با بیان اینکه پدیده شوم تکفیر
 برگرفته از افکار خوارج است گفت: خوارج بسیاری از علمای آن قرن را تکفیر کردند و موجب ایجاد تفرقه و کینه بین مسلمانان شدند و تا به آنجا پیش رفتند که معتقد بودند مشرکان پیش از اسلام، معنای کلمه توحید(لااله‌الا‌الله) را بهتر از مسلمانان می‌فهمیدند.

امام‌جمعه اهل‌سنت بندرپل با ابراز تاسف از ظهور مجدد اندیشه باطل تکفیر در جامعه اسلامی خاطرنشان کرد: این گروه‌ها، اهدافی همانند هدف‌های گذشتگان خودشان را دنبال می‌کنند.
وی با بیان اینکه از بدو پیدایش خوارج و یا به تعبیری اندیشه تکفیری، گردانندگانی پشت پرده این حرکت وجود داشتند،خاطرنشان کرد: تاریخ نقشه شوم یهودیان که گردانندگان اصلی در لباس اسلام بودند را معرفی کرده است.

  




تاریخ: چهار شنبه 19 آذر 1393برچسب:ذوالفقار بناب,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

نشست شورای امربه معروف که به صورت ماهیانه به دبیری فرمانده پایگاه ذوالفقار بناب برگزار می شود

این ماه نیز با حضور شورای محترم اقای صادقی، دهیارمحترم، اعضای محترم شورا ،مدیران مدارس و

معتمدین محل برگزار شد که در ابتدا دبیر شورای امربه معروف روستا پیرامون مشکلات روستا صحبت

نمودند که مهمترین این موضوعات بحث ترویج ماهواره در روستا بود.




ارسال توسط بسیجی روستای بناب

به مناسبت هفته بسیج پایگاه مقاومت ذوالفقار بناب با همکاری شورا و دهیار محترم همایش پیاده

روی خانواده باحضور فرمانده حوزه شهید شوشتری رویدر و استقبال حداکثری مردم برگزار شد. که در

این مراسم بعد از قرائت زیارت عاشورا توسط حاج اقا برکم به 15 نفر از حاضرین به قید قرعه جوایزی

اهدا شد.

 




تاریخ: جمعه 14 آذر 1393برچسب:شورا , شهید شوشتری,,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

اعزام بسیجان به مشهد مقدس در این زمینه فرمانده پایگاه خاطر نشان کردند که این سفر با زحمات

فراوان جناب سرهنگ علینژاد و جناب سرهنگ صاحب مهیا شده است که از این دو عزیز تشکر فراوان دارم

محسن خدمتیان افزود هدف از این سفر بالا بردن سطح معنویت بسیجان و زیارت بارگاه امام هشتم

اقا علی ابن موسی الرضا است.

 




تاریخ: جمعه 14 آذر 1393برچسب:علینژاد, ذوالفقار,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

برگذاری نشست حلقه صالحین با موضوع دجالواره در مسجد امام سجاد (
ع) در این نشست که با حضور فرمانده حوزه شهید شوشتری و فرمانده پایگاه ذوالفقار بناب برگزار شد

بعد از صحبت های سرگروه حلقه صالحین فرمانده پایگاه از روند کار بسیج در روستا توضیحاتی دادند.




تاریخ: جمعه 14 آذر 1393برچسب:پایگاه ذوالفقار, محسن خدمتیان, بناب,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب

حلقه شجره طیبه صالحین در مسجد امام سجاد علیه السلام روستای  بناب با حضور حجت الاسلام والمسلمین سید جزایری با موضوع آیات امامت برگزار شد




تاریخ: پنج شنبه 13 آذر 1393برچسب:روستای بناب,پایگاه ذوالفقار بناب,
ارسال توسط بسیجی روستای بناب
آخرین مطالب

آرشیو مطالب
پيوند هاي روزانه
امکانات جانبی
ورود اعضا:

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)

خبرنامه وب سایت:





آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 71
بازدید دیروز : 90
بازدید هفته : 71
بازدید ماه : 423
بازدید کل : 18992
تعداد مطالب : 107
تعداد نظرات : 1
تعداد آنلاین : 1

خرید ساعت مچی